Мессаге Ицон
E-mail adresa
jzudzmojkovac@t-com.me
Пхоне Ицон
Telefon
+382 (0)50 472 246

Општинска награда за допринос развоју града уручена др Љубинки Митровић

Мојковац је 13.августа обиљежио Дан Општине који је уприличио веома лијепим програмом, осврнувши се на све оне Мојковчане који су дали допринос нашем граду али полажући много вјере у младе наде које ће наставити да развијају свој град.

Др Љубинка Митровић је једна од оних љекара који су свој радни вијек започели и завршили у Мојковцу. На овогодишњем Дану Општине уручена јој је Општинска награда за допринос развоја здравставене заштите. Рад др Митровић је одавно препознат у нашем граду и шире. Смиреност, љубазност и професионални однос према послу чини је готово омиљеним љекаром у нашој установи. Њен допринос граду је немјерљив. По завршетку Медицинског факултета 1976. године заснива радни однос у Мојковцу као љекар опште праксе, а по завршетку специјализације 1983.године постаје први љекар специјалиста медицине рада. Као руководилац Диспанзера медицине рада водила је бригу о свим запосленима града.

Она је наш град прихватила као свој други завичај. 13.августа Мојковац је показао колико је поносан и захвалан што у свом граду има љекара као што је Др Митровић, њен излазак пред бројним аудиторијумом пропраћен је великим аплаузом који је трајао и трајао. У свом препознатљивом стилу, са много топлине и емоција др Митровић се захвалила грађанима за уручену награду.

 

 

 

Оставите одговор